27 Mayıs 2017 Cumartesi

CNN TURK Web Sitesi Reklam Kirliliği




Kaliteli haber sitesi bulmak oldukça zorlaşıyor. Tarafsız olanını bulmanın imkansıza yaklaştoığı bu günlerde gündemi takip etmek için göz atabileceğimiz haber sitelerinden biri cnnturk.Eski havasının olmadığı CNN ile bağlantısı olmasa akşamları politika,ekonomi vb tartışmalara Harun Yahya'yı bile çıkarabilecek kadar bozuldukları aşikar.

Rahatsız olduğum konu ise 2017 dünyasında bir haber yayımlarken bu derece kazanç elde etme hırsı insanı tiksindirmiyor değil.Arkadaş anladık haber yapıyorsunuz, anladık televizyon üzerinden aldığınız reklamlar kadar belkide burada gelir elde edemiyorsunuz, ama bu nasıl bir aç gözlülüktür?  Haberin kendisi 30 küsür saniye,sayfa açılırken çıkan popup reklam+30 küsür saniye herhangi bir marka reklamı+30 saniyelik haberin belli saniyelerinde çıkan 3-4 saniyelik reklam.Abi afedersinizde illegal bir site misiniz?(genelde öyle olurlar ya 20 tane reklam tıklattırmaya çalışırlar vb) Hint fakiri misiniz? Bunu anlayamıyorum. Hangi akıla hizmete ederekten bir kullanıcının bu şekilde bu web sitesini kullanabileceğini düşünebilirler.Web üzerinde bir sürü alternatif varken neden ben sizin haber hizmeti vermek adına her türlü kirliliğe dönüşebilen sayfalarınızda gezineyim. Bundan sonra gerekirse yabancı kaynaklardan haberleri takip ederim veya geriye kalan birkaç tarafsız gibi duran gazete sayfalarından faydalanırım!



Sayfayı açıyorsun popup reklam karşılıyor




Video 30 küsür saniye ama çıkan reklamda sonuna kadar izlemek zorunda olduğunuz 30 saniyelik bir reklam




Videonun üzerinde dikkat ederseniz sarı çizgiler görünüyor.O kısımlarda daha reklamlar mevcut.




Sarı çubuklardan birinde 3-4 saniyelik bir reklam daha,bu aşamaya gelince şükürler olsun CNNTURK gibi bir web sitesi var ki bana haber sunuyor daha iyisini bulamazdım bu dünyada diye düşündürüyor!!!! :/


Link : http://www.cnnturk.com/video/turkiye/canakkaledeki-kaza-ani-kameralara-boyle-yansidi
Link bu fakat aşırı reklam kirliliğine maruz kalmamak için girmenizi tavisye etmiyorum




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder